Смертельна оренда

Смертельна оренда

Криваве групове вбивство, скоєне днями, приголомшило одеситів. У самісінькому історичному центрі «перлини біля моря», в одній iз квартир та навіть у під’їзді будинку на розі вулиць Рішельєвської і Грецької виявлено тіла літньої сімейної пари і двох дівчат зi слідами насильницької смерті.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Не знаю, чи є сенс...»

«Не знаю, чи є сенс...»

Позавчора Бориспільський між­районний суд закрив справу про загибель лідера Руху В’ячеслава Чорновола. Головуючий на процесі суддя Сергій Вознюк (він же очолює міжрайонний суд) задовольнив клопотання обвинуваченого у цій справі водія Володимира Куделі (саме він був за кермом КамАЗа, з яким зіткнулося авто Чорновола) і визнав його винним лише в порушенні Правил дорожнього руху, які призвели до загибелі двох і більше людей.

Засніжило, замело...

Засніжило, замело...

Погіршення погодних умов знову стало випробуванням для комунальних служб та рятувальників. Ранок середи зустрів столицю заторами. А в Херсоні через обледеніння та численні розриви контактної мережі на маршрути не вийшов жоден тролейбус. Не менш складна ситуація була учора і в Одесі — тут усю ніч ішов дощ, від чого під ранок дороги перетворилися на ковзанку.

Всі статті рубрики