«Найкращий матч «Динамо» в сезоні

«Найкращий матч «Динамо» в сезоні

Учора приблизно о восьмій годині ранку вуличне протистояння на вулиці Грушевського в Києві було переведено у «вичікувальний» режим. Якщо в понеділок ввечері акція громадської непокори, що почалася в неділю, спалахнула з новою силою, то після 40 годин майже безперервних боїв на підступах до Будинку уряду сторона опозиціонерів, а за нею й силовики, взяли паузу.

Справа чорного «джипа»

Справа чорного «джипа»

На світанку 21 січня невідомі викрали журналіста і громадського активіста Ігоря Луценка. Ось що про це розповів «УМ» друг Луценка Володимир В’ятрович (керівник архіву СБУ в часи президентства Ющенка): «Сьогодні вночі Ігор повіз постраждалого (під час ситучок на Майдані. — Авт.) Юрія Вербицького до травмпункту Олександрівської лікарні.

Ходаки на Банкову

Ходаки на Банкову

Склад створеної в понеділок робочої групи, яка має підготувати переговори для врегулювання суспільного протистояння, жодним чином не задовольняє опозицію. Адже серед делегатів від влади немає головного фігуранта — Президента Віктора Януковича.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Війна з «тітушками»

Війна з «тітушками»

Після вчорашньої ночі соцмережами поширювався сумний жарт: коли в Європі на вулицю виходять протестувальники, вони громлять машини та вітрини, а поліція їх відловлює. І тільки в Україні маніфестанти самі відловлюють тих, хто псує чужу власність, та намагаються всучити їх міліції, яка воліє стояти в стороні».

Всі статті рубрики