Розбійна «Маланка»

Розбійна «Маланка»

Позавчора близько 17.00 невідомі грабіжники у масках скоїли збройний напад на відділення банку Credit Agricole, що в Донецьку на вулиці Артема, 171. Як повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції, двоє злочинців зайшли до відділення й одразу поклали охоронця на підлогу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оковита від неньки

Оковита від неньки

Як повідомив речник управління Державної пенітенціарної служби у Дніпропетровській області Ярослав Костюченко, цей факт було виявлено ще 30 грудня в одній iз виправних колоній. Мати одного із засуджених наполегливо намагалася якнайкраще організувати новорічне свято для сина за ґратами.

Хлопчина вистояв

Хлопчина вистояв

Прокуратура Чернівецької області завершила досудове розслідування і днями передала до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох колишніх працівників сектору карного розшуку Сокирянського райвідділу міліції, які застосовували фізичну силу, щоб отримати покази від місцевого підлітка. Хлопця примушували зізнатися у крадіжці.

Додому не повернулася

Додому не повернулася

Зниклу 43–річну жительку Умані Інну Клочко, яку більше тижня шукали міліція, родичі та друзі цієї родини, знайдено мертвою на полі між селами Піковець та Гереженівка. Тієї трагічної ночі жінка поверталася додому від своїх батьків, які мешкають в Умані по вулиці Комарова.

Погуляв із рушницею

Погуляв із рушницею

Кіровоградські правоохоронці затримали 35–річного чоловіка, який смертельно поранив випадкового знайомого. Як повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції, події, що призвели до трагічних наслідків, відбувалися пізно вночі. 39–річний приватний підприємець разом iз двома товаришами вирішив піти до кафе.

Всі статті рубрики