«Милі квартири» у романтичній Милій

09.01.2014
«Милі квартири» у романтичній Милій

Новобудова у селі Мила.

Ще кілька десятиріч тому відповідь на запитання, де краще жити, у селі чи місті, не викликала сумніву: звичайно, у мегаполісі комфортніше. Та часи змінюються. Нині так хочеться відпочити від знервованого, загазованого міста. До того ж муляє очі двір, де натомість скверу чи дитячого майданчика зводять висотку або ж паркують авто.

Отже, якщо ви наважилися купити квартиру, замисліться, що не можна змінити після того, як квартиру буде придбано. По–перше, місце розташування будинку. По–друге, матеріал, iз якого його зведено. Також незмінними залишаться площа квартири і поверх. У житловому комплексі «Милі квартири» всі ці складові заздалегідь вирішені якнайкраще!

ЖК «Милі квартири» пропонує у завершених, введених в експлуатацію будинках, класичне планування чи європейську квартиру–студію, або 2–рівневі квартири вартістю від 6500 грн. за метр, а у новобудові — від 5200 грн. за метр, про це докладніше інформують сайти http://www.milayakvartira.kiev.ua/ і http://milajakvartira.jimdo.com/

До житлового метражу цілком безплатно додається паркінг, свіже повітря, ліс, озера, різноголосся птахів. Тут є центральна каналізація і артезіанський водопровід.

Селище з романтичною назвою Мила — передмістя Києва, за п’ятнадцять хвилин від метро «Житомирська». Від метро «Нивки» сюди курсують 20 різних «маршруток».

Усі будинки тут зводять iз червоної цегли, а також утеплюють зовнішньо. Червона цегла — найкращий будівельний матеріал за екологічними і комфорт­ни­ми показниками. Перекриття з пустотілих  залізобетонних плит суттєво відрізняються від монолітних. Вони міцніші і мають кращу тепло– і звукоізоляцію.

Краєвиди мальовничого селища Мила є на сайті http://www.milayakvartira.kiev.ua/ З півночі житлового комплексу милує око великий гай, куди мешканці виходять гуляти, влаштовують пікніки, грають у волейбол. За гаєм на кілька десятків гектарів розкинулися яблуневі сади. За 1,5 кілометра від будинків — змішаний Забоянський ліс. Окрім чудової природи, в радіусі одного кілометра від комплексу — школа, дитячий садочок, поліклініка, ринок, банк, аптека і ресторанно–розважальний комплекс. Є також підстанція швидкої медичної допомоги, бібліотека, ЖЕК. Найближчим часом у Милій зведуть великий торговельно–розважальний комплекс iз льодовою ареною і 3D–кінотеатром на кілька залів, iз продуктовими і будівельними гіпермаркетами, а також бутіковими галереями.

Три будинки у комплексі «Милі квартири» вже введено в експлуатацію. Восени розпочато будівництво другої черги ЖК. Пропонуються різноманітні планування, надається розстрочка. У Милій можна придбати квартиру значно більшої площі, аніж за ці самі гроші у Києві, й отримати набагато більше зручностей. Будівництво малоповерхових (до шести поверхів) будинків робить квартири дешевшими, а колектив мешканців — згуртованішим.

Для бажаючих споглядати околиці з висоти пташиного польоту пропонують двоярусну видову квартиру. Обслуговує ЖК «Милі квартири» сам житлово–будівельний кооператив, що мінімізує комунальні платежі. Про те, як триває будівництво, слідкуйте на сайті

http://www.milayakvartira.kiev.ua/