Сімейне свято

09.01.2014
Сімейне свято

Майкл Дуглас із дружиною Кетрін та дітьми у Квебеку.

Шанувальники зіркового подружжя Майкла Дугласа і Кетрін Зети–Джонс, які хвилювалися за своїх улюбленців, нарешті можуть зітхнути з полегшенням: їхній шлюб уже напевне не розпадається. Незадовго до Нового року Майкл і Кетрін знову наділи обручки, а новорічні свята зустріли всією сім’єю. І, судячи з усього, в чудовому настрої.

Нагадаємо, минулого року в стосунках 69–річного Дугласа та його 44–річної дружини виникла напруга. У травні вони навіть роз’їхалися, після чого актор заявив, що планує подати на розлучення, бо більше неспроможний терпіти депресію Кетрін. Зета–Джонс і справді страждала на біполярний розлад психіки, який розвинувся з післяпологової депресії. Але, заради справедливості, варто відзначити, що хвороба посилилася після тривалої боротьби за здоров’я Майкла, у якого 2010 року виявили рак гортані 4–ї стадії. Пухлину вдалося перемогти, але виснажена емоційною напругою Кетрін потрапила в психічний диспансер.

На щастя, попри всі проблеми, «оскароносній» парі вдалося зберегти 13–річний шлюб. У листопаді подружжя оголосило про возз’єднання. А днями Майкл виклав у своєму «Фейсбуці» фото зі спільного відпочинку в Канаді. На знімках вони разом із Кетрін і двома їхніми дітьми, 13–річним Діланом та 10–річною Керіс, катаються на лижах на засніженому схилі.

«Шлемо вам привітання з Новим роком із Квебека, де зараз –10 за Фаренгейтом (–23 за Цельсієм. — Ред.)», — підписав фото Дуглас.