Міцний і багатодітний

20.12.2013
Міцний і багатодітний

Брюс Уїлліс із дружиною Еммою.

Нестаріючий Брюс Уїлліс і досі залишається міцним горішком. Не чекаючи, поки старші дочки подарують йому онуків, зірка бойовиків вирішив натомість ощасливити їх братиком або сестричкою. Як повідомляють американські таблоїди, нинішня дружина актора, 35–річна модель Емма Хемінг, чекає дитину. Офіційних повідомлень про це не надходило, та й новину подружжя наразі не коментує, але круглий животик стрункої Емми не залишає сумнівів у її «цікавому стані».

Незважаючи на те, що Брюс дуже любить усіх своїх доньок, можна уявити собі, як актор мріє про сина. Адже досі його оточувало суцільне «жіноче царство». У першому шлюбі з Демі Мур у них народилося троє дівчаток – Румер, якій нині 25, 22–річна Скаут і 19–річна Таллула. А Емма 1 квітня 2012 року подарувала чоловікові донечку Мейбл Рей.

Утім, незалежно від того, хто народиться у зіркової пари цього разу, можна не сумніватися, що все дружне сімейство оточить нового члена сім’ї любов’ю і турботою. Адже не лише діти від першого шлюбу, а й сама Демі залишається в чудових стосунках і з Брюсом, і з його нинішньою половинкою, які дуже підтримали її під час нещодавнього тяжкого розлучення з Ештоном Кетчером. Нагадаємо, Мур з Уїллісом були у шлюбі з 1987 по 2000 роки, а з Еммою Хемінг Уїлліс одружився у 2009–му.