Черевички, як у самої цариці

20.12.2013
Черевички, як у самої цариці

Стейсі Фергюссон.

Після народження сина солістка гурту «Блек айд піз» Стейсі Фергюссон, відома як просто Фергі, багато в чому змінила свої вподобання. Передусім це стосується одягу та взуття. На зміну сексуальним міні–сукням прийшли зручні штани й футболки, а модні туфлі на високих підборах довелося замінити шльопанцями та балетками, аби було зручніше носити малюка на руках.

Але навіть занурившись у «мамські» клопоти, 38–річна співачка знайшла–таки спосіб висловити свою любов до високих підборів. Наразі — як дизайнер. Фергі самотужки створила модель туфель, назвавши її Palace Heels (дослівно — «підбори для палацу»).

Зайнятися дизайном взуття зірка вирішила передусім із благодійних міркувань: 40 відсотків прибутку з продажу туфель надійде у фонд Dress for Success («Одяг для успіху»), який займається працевлаштуванням жінок з обмеженими можливостями.

«Я завжди мріяла створити неповторне взуття до свят, і цього року моя мрія нарешті здійснилася. Думаю, такі туфлі стануть чудовим подарунком», — каже Фергі, рекламуючи «палацові підбори» на своєму «профільному» сайті Fergie Footwear. Судячи з того, що ексклюзивну модель випущено обмеженою партією, подарунок і справді буде чудовий. Ціна, до слова, як для такого ексклюзиву більш ніж скромна — пара обійдеться менш ніж у 100 доларів.