Будьте здоровими — довіряючи своєму організму

19.12.2013

Здоров’я — найважливіша цінність. Коли ми хворіємо, всі інші здобутки втрачають своє значення. Та, на жаль, у наш час інформаційної насиченості, неймовірних навантажень ми майже не знаходимо часу зупинитися, прислухатися до свого організму, до його потреб, і недарма перша заповідь Гіппократа з давніх часів застерігає: не нашкодь!

Звичайно, зараз вибір препаратів для лікування та профілактики грипу та застуди, що стимулюють імунну систему організму, дуже багатий, але тих, що діють, не зашкоджуючи, не так уже й багато, й особливе місце в ньому займає гомеопатія.

Вже багатьом добре відомі такі гомеопатичні препарати, як Антигрипін та Антигрипін дитячий — нова назва цих препаратів ГРИП–ГРАН та ГРИП–ГРАН дитячий. Ці препарати підвищують захисні сили організму, діють як імуномодулятори, дбайливо стимулюють організм людини, роблячи його стійкішим щодо інфекції і до таких природних факторів, як холодне повітря, підвищена вологість без шкоди для здоров’я. Для профілактики і лікування грипу, ГРЗ, застуд ГРИП–ГРАН призначається дорослим, ГРИП–ГРАН дитячий — дітям і дорослим — у тому випадку, коли вони хворіють за «дитячим типом» — з високою температурою, вираженими катаральними явищами, симптомами тяжкої інтоксикації.

Починати профілактичний прийом ГРИП–ГРАН можна у будь–який час — заздалегідь, ще у теплий сезон року або в холодну погоду, коли вже накотилася хвиля застуд чи вже у розпал епідемії грипу. Від того, коли розпочатий профілактичний прийом препаратів, залежить схема їх застосування. Доцільно проводити профілактику всією родиною, в дитячому садку, в трудовому колективі, особливо в періоди значного підвищення захворюваності.

Профілактична дія ГРИП–ГРАН неспецифічна, тобто направлена безпосередньо на організм людини, забезпечує підвищення його захисних сил, зокрема, стимулює синтез інтерферону, низкою інших факторів місцевого захисту слизових оболонок дихальних шляхів, нормалізує показники імунної системи. Це знижує небезпеку захворювання. На збудника гострого респіраторного захворювання ГРИП–ГРАН не впливає, тому для його застосування не має значення, який вид вірусу чи мікроб викликає даний сплеск хвороби.

Профілактичний прийом ГРИП–ГРАН зменшує захворювання на грип та ГРЗ серед дітей і дорослих. Це переконливо довів досвід широкого використання препаратів рядом поліклінік Києва. У дитячих садках, де проводилася колективна профілактика ГРЗ із застосуванням ГРИП–ГРАНУ дитячого, захворюваність була втричі нижча, ніж у сусідніх закладах. На поліклінічних дільницях, лікарі яких широко застосовували ГРИП–ГРАН дитячий, рівень захворюваності на грип і ГРЗ знизився на третину.

Діти та дорослі, котрі пройшли профілактику, можуть захворіти, але хвороба буде нетривалою і нетяжкою. Тож турбота про імунітет — справа не зайва. Прислухайтеся до свого організму, обирайте безпечний захист. Бажаємо вам бути здоровими, не забувайте, наші гарні думки теж стимулюють наше здоров’я!

Запитуйте в АПТЕКАХ!