Молочних жирів не вистачає, «транс» — через край

Молочних жирів не вистачає, «транс» — через край

Наближення новорічно–різдвяних свят активізує розкуповування продуктів у магазинах і на ринках. Навіть малозабезпечені люди — з надією на те, що «як Новий рік зустрінеш...» — намагаються наповнити холодильник стандартним набором мінімального достатку: червона ікра, до якої обов’язкове масло; оселедець і майонез для улюбленої «шуби»; маргарин–спред — щоб спекти дітям святкові солодощі.

Майонез без яєць

Майонез без яєць

Спеціалісти Центру незалежних споживчих експертиз протестували вісім марок майонезів 67–процентної жирності: «Олком», «Торчин», «Чумак», «Столовий Провансаль», «Королівський смак», «Вигідна ціна завжди», «Щедро organic» та «Провансаль Союзный». Один із несподіваних висновків: для виробництва промислових майонезів не завжди використовують яйця.

Всі статті рубрики