Кохайтеся, чорнобриві...

Кохайтеся, чорнобриві...

Прем’єр–міністр Микола Азаров на вчорашньому засіданні уряду підтвердив, що з 1 грудня сума виплат, які отримують матері при народженні дитини, суттєво зростає.

Дихайте глибше

Дихайте глибше

Щорічно 11 грудня відзначається Всесвітній день хворого на бронхіальну астму. У світі від цієї хвороби страждає близько 300 млн. осіб (5% дорослого і 10% дитячого населення). І щороку від неї помирає 250 тис. хворих. В Україні, за даними 2012 року, на астму страждають близько 195 тис. осіб, і щороку фіксується близько 9 тис. нових випадків.

Святе місце поки що порожнє...

Святе місце поки що порожнє...

«Бульвар Шевченка позбувся «смотрящего», — жартують кияни. Семиметровий постамент (привезений, до речі, у 1946 році з Харкова, де він призначався для пам’ятника Пушкіну) поки порожній. Але на вакантне місце вже є кілька претендентів.

Полювання на людей

Полювання на людей

Сталося це в спальному районі проспекту «Правда» після 23–ї години, коли 25–річний програміст Віталій Попруженко та його друг, 23–рiчний Денис, пішли в магазин по цукерки для своїх дружин.

Вагітність в ударі

Вагітність в ударі

Фабула цієї скандальної історії доволі банальна: лейтенант міліції Ольга Борулєва, добряче напідпитку, поза службою відгамселила жінку. На щастя, обійшлись без серйозних наслідків для здоров’я останньої, хоча молода співробітниця Нахімовського райвідділу міліції Севастополя розійшлася на повну.

Всі статті рубрики