ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Робота над помилками

Робота над помилками

Національна хокейна першість продовжує дивувати своїми результатами. Точніше, головним «ньюзмейкером» ЧУ залишається «Білий барс», який час від часу зазнає несподіваних поразок. На початку турніру здавалося, що підопічні Олександра Куликова будуть беззаперечними фаворитами, й дехто вже хотів достроково віддати білоцерківцям чемпіонський титул.

Негрізні «кондори»

Негрізні «кондори»

Нинішній сезон у WSB–лізі проходить за новим регламентом. Намагаючись зробити безболісним перетікання боксерів з аматорів у напівпрофесіонали (й у зворотному напрямку), керівники АІБА розширили кількість вагових категорій у Світовій серії боксу до десяти, паралельно зробивши їх ідентичними до аматорських.

Синьо–жовта мрія

Синьо–жовта мрія

На відміну від вітряного Остерсунда мальовничий альпійський Хохфільцен зустрів найсильніших стріляючих лижників світу хорошою зимовою погодою, ставши ареною для успішного виступу українських біатлоністок. Що приховувати, перший етап КС у Швеції відверто не вдався нашій збірній, натомість австрійський курорт подарував українським дівчатам масу незабутніх емоцій як у командній, так і в індивідуальних дисциплінах.

Всі статті рубрики