Змовниця Анна Софія

04.12.2013
Змовниця Анна Софія

Анна Софія Робб.

Телесеріал «Щоденники Керрі», в якому розповідається про пригоди ще геть молодих героїнь «Сексу й міста» до подій у цьому відомому жіночому «милі», зіграв не дуже добрий жарт із виконавицею головної ролі. Анна Софія Робб, яка перевтілилася в журналістку Керрі Бредшоу в юності, на той час була вже досить відомою актрисою. Причому задіяною переважно в серйозних стрічках. За чудову гру в одній із них, «Міст у Терабітію», 14–річну кінозірку навіть відзначили премією «Найкращий молодий артист року».

Проте «Щоденники Керрі», перша серія яких вийшла в ефір телеканалу CW, виявилися досить успішними. І для мільйонів глядачів Анна Софія, якій 8 грудня виповниться 20 років, несподівано стала актрисою однієї ролі.

Саму дівчину така ситуація не надто влаштовує. Тож для порятунку репутації серйозної акторки Робб вирішила терміново повернутися у велике кіно. Днями вона підписала контракт на зйомки у політичному трилері «Змова на острові Джекіл» (Conspiracy on Jekyll Island). Роль Анні дісталася непроста — хворої на рак дівчини–підлітка. Партнерами Робб по знімальному майданчику стануть Мінні Драйвер, Франк Грілло та інші голлівудські зірки.