Вільні від мезальянсу

03.12.2013
Вільні від мезальянсу

Демі та Ештон у часи шлюбу.

Рівно два роки минуло відтоді, як голлівудське подружжя Демі Мур і Ештон Кетчер оголосили про розлучення. І от нарешті аж тепер обоє стали офіційно вільними. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», 27 листопада, напередодні сімейного свята Дня подяки, Лос–Анджелеський суд завершив шлюборозривний процес. Тож тепер ніщо не заважає 35–річному Ештону одружитися зі своєю нинішньою подружкою, уродженкою Чернівців Мілою Куніс. Міла вже навіть подружилася з майбутньою свекрухою. До того ж у Голлівуді пліткують, що 30–річна акторка вагітна.

Шлюб Кетчера зі старшою за нього на 16 років Мур тривав шість років, а до того, як одружитися у вересні 2005–го, пара два роки зустрічалася. Попри різницю у віці, вони здавалися щасливими. Аж доки не з’ясувалося, що шосту річницю весілля у вересні 2011 року Ештон провів не з дружиною, а з компанією юних краль — спершу в джакузі, а потім і в спальні. Для Демі зрада, та ще й у такий день, стала шоком. Через два місяці вона заявила, що примирення неможливе, а ще через рік Ештон подав у суд заяву про розлучення через «непримиренні протиріччя».

Деталі розлучення не відомі, але, за даними американських ЗМІ, місяць тому Мур відмовилася від фінансових претензій до зрадливого чоловіка, після чого процес значно прискорився.