Чао, бамбіно, сорі!

28.11.2013
Чао, бамбіно, сорі!

Малін Акерман навіть на фотосесіях не забуває, що вона — комедіантка.

Кажуть, якщо подружжя запевняє, що ніколи не свариться — значить, або не зізнаються, або щось із ними негаразд. І приклад комедійної актриси Малін Акерман («27 весіль», «Пропозиція») та її чоловіка, ударника гурту Petalstones Роберто Дзінконе, це доводить. Ще у вересні 35–річна Малін хвалилася журналістам: «Ми з Роберто ніколи не сваримося! Завжди одразу обговорюємо й вирішуємо всі проблеми». А позавчора з’ясувалося, що «ідеальна пара»… розлучається.

Щоправда, самі вони поки що ці чутки не коментують. Але тижневик Us Weekly з посиланням на «багато надійних джерел» з оточення подружжя запевняє, що справу вже вирішено. І це при тому, що лише сім місяців тому в Малін із Роберто народився син Себастьян.

Власне, як підозрюють ті самі «обізнані джерела», саме поява маляти прискорила розрив доти ідеальної пари. Актриса і музикант познайомилися десять років тому. На той час Дзінконе ледве міг зв’язати пару слів англійською, тоді як Акерман — канадка шведського походження — італійською могла сказати хіба що «чао». Та незважаючи на це, почуття спалахнули вмить, і мовний бар’єр вдалося шви­д­ко подолати — за допомогою словника і мови кохання. Через два роки Роберто заявив, що не збирається більше ні дня свого життя провести без коханої, і подарував Малін перстень із розкішним діамантом. А у 2007–му в італійському містечку Сорренто зіграли весілля.

Тепер Малін у депресії, Роберто розгублений, але шлюб таки й справді тріщить по всіх швах. Утім друзі сподіваються, що пара ще налагодить стосунки — бодай заради маленького Себастьяна.