Найсміливіша з «Царства темряви»

08.11.2013
Найсміливіша з «Царства темряви»

Джеймі Александер у тій самій сукні.

Такі фільми, як «Тор–2: Царство темряви», який учора вийшов в український прокат, глядачі йдуть дивитися передусім заради красивої «картинки». Захопливі спецефекти, яскраві костюми, вродливі чоловіки та жінки — і навіть сюжет уже не відіграє значної ролі.

Подивитися в цій стрічці таки є на що, точніше, на кого, і відвідувачі офіційної презентації фільму в Голлівуді змо­гли переконатися в цьому ще навіть до перегляду. Зіркою вечора стала виконавиця ролі Сіф — 29–річна актриса Джеймі Александер, яка зараз зустрічається з колишнім чоловіком Дженні Гарт (Келлі з серіалу «Беверлі–Хіллз 90210») Пітером Фачінеллі. На прем’єру Джеймі прийшла у довгій чорній сукні з широкою прозорою вставкою. Яка, здавалося, була розташована так, що найпікантніші місця її бездоганного тіла залишалися закритими.

Проте це тільки на перший погляд. Якщо анфас вбрання й справді мав вигляд «на межі», то варто було трохи збоку — і межа залишалася далеко позаду. Адже на Джеймі не було жодної спідньої білизни, і під таким кутом у розрізі було чітко видно «найінтимніше» (причому як спереду, так і ззаду). Не дивно, що фотографи оточили дівчину з усіх боків.

Якщо досі Джеймі, крім зйомок у першій частині «Тора» й роману із зіркою «Сутінкової саги» нічим особливим з–поміж голлівудської тусовки не вирізнялася, то після цієї прем’єри, схоже, й справді прокинулася знаменитою. Кількість переглядів її фото в інтернеті йде на мільйони, а таблоїди вже охрестили вбрання актриси «найсміливішою сукнею з усіх, будь–коли бачених на «червоній доріжці». Судячи з усього, тепер міс Александер слід чекати зливи пропозицій від продюсерів та режисерів.