Рятувальниця Гаїті

06.11.2013
Рятувальниця Гаїті

Памела Андерсон під час марафону.

Зірка 1990–х Памела Андерсон зараз нечасто з’являється на екрані. Більшість вільного часу актриса присвячує доброчинній діяльності. Пам — відома захисниця тварин (яких любить так сильно, що не лише не їсть жодних продуктів тваринного походження, а й не носить одягу й аксесуарів із хутра та натуральної шкіри). Проте й люди повногрудій знаменитості небайдужі. Саме заради них Памела разом зі своїм братом Джері взяла участь у Нью–Йоркському марафоні.

Забіг, хоч і благодійний, передбачав повну марафонську дистанцію — понад 42 кілометри. 46–річна Пам подолала її за 5 годин 41 хвилину, зібравши 75 тисяч 864 долари пожертв. Усі ці кошти буде перераховано у фонд допомоги мешканцям Гаїті, що постраждали від руйнівного землетрусу 2010 року. Фонд, до слова, створив колега Андерсон, відомий голлівудський актор Шон Пенн.

Як зазначають американські таблоїди, Памела могла б зібрати і значно більшу суму, якби послухалася поради друзів і пробігла марафон у знаменитому червоному купальнику із серіалу «Рятувальники Малібу» (Пляжний патруль). «На секунду мені дійсно сподобалася ця ідея... Але біда в тому , що я подумала про це двічі», — зізналася колишній секс–символ, обравши для пробігу чорні спортивні штанці й майку. Мабуть, жінці не захотілося, аби її порівнювали з зірковими часами «Рятувальників», адже 20 із гаком зайвих років усе–таки не минули безслідно.