Хотіли, як «Вікілікс», а вийшло, як завжди

Хотіли, як «Вікілікс», а вийшло, як завжди

Гучне повідомлення хакерів за підписом Anonymous, яке з’явилося на сайті Сyberguerrilla.org, напевне, спонукало радісно потирати руки не одного друга й недруга України. Ще б пак, така заява: «Сьогодні ми представляємо вам першу частину великого масиву інформації» з нібито зламаної пошти українського Міністерства закордонних справ.

Тiсно серед вождiв

Тiсно серед вождiв

Керівник фракції «Батьківщина» в Дніпропетровській міськраді Максим Курячий склав iз себе повноваження та вийшов iз партії. Про це йдеться у його відкритому листі, повiдомляє «УП».

«Я і мої товариші вважали, що нашим основним завданням після виборів (2012 року. — Ред.) має стати (...) робота з людьми і для людей.

Боксерська рукавичка у скрині Пандори

Боксерська рукавичка у скрині Пандори

Якщо «регіонали» не скасують принципові для Віталія Кличка правки Податкового кодексу щодо можливого недопуску лідера «УДАРу» до президентської кампанії 2015 року, одним із головних векторів його подальшої політичної діяльності стане «похід від хати до хати» й активна мітингова кампанія за справедливість і дотримання прав, схожа на ту, яку в 2004 році проводив кандидат у президенти Віктор Ющенко.

Всі статті рубрики