Володарка персня

11.10.2013
Володарка персня

Хейден Панеттьєрі.

Один із найзавидніших парубків України, красень, спортсмен і мільйонер Володимир Кличко скоро позбудеться статусу холостяка. Брат потенційного Президента (а у Віталія Кличка є чималі шанси ним стати) зробив пропозицію руки й серця своїй коханій Хейден Панеттьєрі, і дівчина відповіла згодою. Причому це вже не чутки й пліткування, як донедавна, а цілком офіційна інформація: про заручини в ефірі американського телеканалу Ей–Бі–Сі повідомила сама наречена.

Зроблено це оголошення було вельми ефектно. Крихітна Хейден з’явилася у студії шоу «Доброго ранку, Америко» з живим удавом на шиї. Проте ведуча Келлі Ріпа змію ніби й не помітила, натомість витріщилася на перстень із величезним діамантом, що сяяв на безіменному пальці актриси. Не звернути на нього увагу й справді було складно.

На запитання, що означає ця красномовна каблучка, Хейден, сяючи усмішкою, зауважила: «Думаю, вона говорить сама за себе». Журналістка так просто не відчепилася, і дівчині довелося підтвердити, що вони з Володимиром заручені. При цьому актриса уточнила, що дату весілля поки не призначено.

Із 24–літньою зіркою телесеріалу «Герої» старший за неї на 13 років Кличко зустрічається вже чотири роки. Правда, з перервами — кілька разів закохані розходилися через надто напружені графіки роботи, але щоразу поверталися одне до одного. У сім’ї Володимира Хейден усі дуже люблять, та й преса від парочки в захваті. Ще б пак: 153–сантиметрова на зріст Панеттьєрі поряд із більш ніж двометровим Володею має дуже ефектний вигляд. Це оцінили зокрема і в Москві, де минулої суботи Хейден підтримувала Кличка під час його переможного бою з росіянином Повєткіним.