Жива і сексуальна

10.10.2013
Жива і сексуальна

Скарлетт Йоханссон.

Щойно британський журнал «Емпайр» опублікував свій рейтинг найсексуальніших знаменитостей (ними, нагадаємо, читачі визнали Емму Уотсон і Бенедикта Камбербетча), як естафету підхопив американський «Есквайр». Рейтингів усіляких «най–най...» є чимало, але тільки кілька з них вважаються справді найпрестижнішими. До таких належить і версія «серйозного» чоловічого журналу «Есквайр». Тож Скарлетт Йоханссон, яку видання оголосило «Найсексуальнішою жінкою з–поміж нині живих», має підстави собою пишатися. Більше того, актриса отримує цей титул уже вдруге з 2006 року. Для рейтингу, який лише 2005 року відокремився від загального опитування «Есквайра» «Жінки, яких ми любимо», це поки що рекорд.

Попри таку високу честь, «найсексуальніша жива жінка» не загордилася, навіть поставилася до пафосного титулу з іронією. Мовляв, ненадовго ця слава, бо вже й тепер доводиться «воювати за ролі», а зовсім скоро настане момент, коли їй пропонуватимуть зіграти «хіба що багатодітну матусю».

Звісно, 28–річна Скарлетт кокетує. Адже, скажімо, найстарша з володарок цього звання, «оскароносна» Холлі Беррі, якій на момент визнання «найсексуальнішою» було 42 роки, вже має двох дітей, але це нітрохи не заважає їй отримувати ролі сексапільних героїнь. Йоханссон же про велику сім’ю поки що тільки мріє. Від першого шлюбу з Райяном Рейнольдсом дітей у неї не було. А з нинішнім бойфрендом, французьким журналістом Роменом Доріаком, Скарлетт зустрічається вже два роки й нещодавно заручилася, проте з весіллям парочка не поспішає.