Новий роман з «нічого»

09.10.2013
Новий роман з «нічого»

Моніка Якісич.

У тому, що найжаданіший парубок Голлівуду Джордж Клуні так надалі й залишиться вічним холостяком, уже мало сумніваються навіть найвідданіші його прихильниці. Єдиною жінкою, якій вдалося надягти на нього обручку, була актриса Талія Болсам. Та, розлучившись із нею 1993 року після чотирьох років подружнього життя, Джордж, схоже, назавжди розчарувався в шлюбі й надалі воліє залишатися вільним. Що, втім, зовсім не означає «самотнім».

Власне, довше, ніж на кілька місяців (і суто заради «відпочинку») без пари Клуні не залишався ніколи. Проте й довше п’яти років — це, здається, рекорд — жодні його стосунки не тривали. Кожній красуні й розумниці, що з’являється поряд із ним, рано чи пізно на зміну приходить інша. І хоч якою ідеальною парою для «оскароносного» актора й режисера видавалася чемпіонка з реслінгу Стейсі Кіблер, ця доля не оминула і її.

Про те, що вони з Клуні розійшлися, стало відомо на початку липня. А станом на сьогодні обоє вже встигли підшукати нових пасій. Стейсі зустрічається з якимсь молодим красенем, а 52–річний Джордж крутить роман із 33–річною хорватською моделлю Монікою Якісич. Чутки про їхні «більш ніж дружні» стосунки вперше з’явилися ще в травні, коли під час однієї з голлівудських вечірок ці двоє спілкувалися аж надто тісно. Тоді ще не вільний Клуні обурено заперечив «ці небилиці», заявивши, що «журналісти склепали історію з нічого». Але, мабуть, щось у цьому «нічого» таки було, якщо тепер Моніка регулярно ночує на розкішній віллі Джорджа в Лос–Анджелесі і, подейкують, потроху перевозить туди свої речі.