Та, що народжує

08.10.2013
Та, що народжує

Холлі Беррі під час вагітності.

«Оскароносна» Холлі Беррі вдруге стала мамою. Минулої суботи в клініці «Седарз Сінай» у Лос–Анджелесі 47–річна кінозірка народила сина. Для її чоловіка, французького кіноактора Олів’є Мартінеса, це перша дитина, а в Холлі є ще п’ятирічна дочка від манекенника Габріеля Обрі.

Залишається сподіватися, що новонародженому маляті (про те, як його назвали, батьки поки що не розповіли) пощастить зі щасливою сім’єю більше, ніж сестричці Налі. Коли Холлі з Габріелем розійшлися, то влаштували довгу судову тяганину за право опіки над дитиною. А коли Беррі почала зустрічатися з Мартінесом, чоловіки сильно побилися.

Через те, що Обрі не дав дозволу на виїзд дитини за кордон, сімейство не змогло переїхати на батьківщину Олів’є, до Франції. Втім Холлі заявила, що заради дитини готова не виїздити за межі Лос–Анджелеса аж до її 18–річчя.

Під час вагітності Холлі й далі активно знімалася — зокрема, в продовженні відомої кіноепопеї «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», прем’єру якого заплановано на весну 2014 року. Та й довго сидіти в «декреті» актриса не збирається — треба забезпечувати сім’ю, адже Мартінес у Голлівуді не надто популярний. Невдовзі розпочнуться зйомки нового телепроекту Стівена Спілберга — фантастичному серіалі «Та, що існує» (Extant). Холлі Беррі зіграє в ньому головну роль — жінки–астронавта, яка намагається налагодити стосунки з сім’єю після повернення з космічної експедиції. І виявляється, що її вчинки та дії змінюють хід історії. Перший сезон серіалу вийде в ефір улітку наступного року й складатиметься з 13 епізодів.