Одружився — і в тюрму!

03.10.2013

У США судовий процес над звинуваченим у вбивстві чоловіком закінчився... весіллям. Суддя, яка засудила його до 53 років в’язниці, сама ж одружила злочинця відразу після зачитання вироку.

Це сталося в місті Сан–Дієго, штат Каліфорнія. Як випливає з матеріалів справи, підсудний Денн Десброу ще в 2003 році вбив чоловіка. Багато років викрити вбивцю не вдавалося, але зрештою знайшовся свідок, який дав свідчення проти Денна.

Денн і його наречена Дестіні познайомилися майже двадцять років тому, коли дівчині було всього 16 років. Вона завагітніла, після чого пара розлучилася. Лише в січні 2013–го Дестіні (в перекладі з англ. — Доля) відшукала Денна в соціальних мережах на прохання сина. Однак на той час її обранець уже чекав суду за ґратами.

Дестіні приходила на всі судові засідання, і в ході процесу Денн зробив 33–річній матері свого сина пропозицію руки й серця. Жінка погодилася й попросила суддю Патрісію Куксон одружити їх .

Як пише сайт UTSanDiego, хоча суддя спершу була критично налаштована щодо цієї ідеї, але зрештою погодилася влаштувати шлюб та навіть... спекла для молодят ванільний пиріг.

«Розпис» відбувся, коли суддя Куксон після винесення вироку попросила більшість присутніх вийти із зали. У приміщенні залишилося лише кілька людей, зокрема родичів. Одруження 36–річного Десброу стало несподіванкою навіть для його адвоката, який був дуже зворушений і сказав, що ніколи не стикався з чимось подібним.