Знову за старе

20.09.2013
Знову за старе

Ріанна у фотосесії для журналу «Космополітен».

Після другого розриву зі своїм патологічним коханням Крісом Брауном барбадоська поп–діва Ріанна недовго залишалася самотньою. Джерела з її оточення запевняють, що 25–річна співачка знову повернулася до свого колишнього. Але, на щастя, не Брауна, який її лупцював і всіляко зневажав.

Як повідомляє британський таблоїд «Сан», Ріанна зустрічається з 23–річним боксером і моделлю Дадлі О’Шоннесі. Парочка по­знайомилися кілька років тому на зйомках кліпу зірки We Found Love («Ми знайшли любов»). Тоді вони неабияк захопилися одне одним, але через напружені графіки роботи, які категорично не збігалися в часі, зрештою розійшлися. Хоча симпатія залишилася незмінною, і коли випала слушна нагода, з неї знову розгорілася пристрасть.

Утім, ані Ріанна, ані Дадлі не вважають, що це стосунки на все життя. Їм просто добре разом, а Ріанна, до всього, ще й шаленіє від британського акценту хлопця. Тому намагається за кожної слушної нагоди прилетіти до нього в Лондон.

Хоча випадає така негода нечасто, адже всі дні співачки розписано буквально по годинах, зокрема й вихідні. Окрім концертів і записів у студії, темношкіра барбадоска знімалася в рекламі своїх перших іменних парфумів Rouge («Червоний»). Перший ролик, у якому напівоголена Ріанна–білявка пропагує аромат свого виробництва, вже з’явився в інтернеті.