ХРОНІКА

19.09.2013

Футбол

Куратор українських арбітрів П’єрлуїджі Колліна відсторонив Юрія Мосейчука від суддівства у прем’єр–лізі. Цю інформацію італієць підтвердив на зустрічі з журналістами. За словами Колліни, Мосейчук дискваліфікований за арбітраж матчу «Шахтар» — «Чорноморець», у якому не покарав Луїса Адріано за грубу гру проти Рінара Валєєва. «Але він дуже хороший арбітр і проводив матчі на високому рівні. Він скоро повернеться до арбітражу», — сказав Колліна.

Футзал

Чемпіонат Європи–2014. Відбірковий турнір. «Плей–оф» (перший матч). Україна — Угорщина — 2:1 (Сімка, 2, 34 — Давід, 12).

Теніс

«Челленджер» у Щецині (при­зовий фонд — 106,5 тис. євро). Перший раунд. Делич (Хорватія) — Молчанов (Україна) — 6:1, 6:1.

«Челленджер» у Ізмірі (64 тис. євро). Перший раунд. Марченко (Україна) — Софват (Єгипет) — 7:6, 6:3.

Хокей

КХЛ. Регулярний чемпіонат. «Барис» — «Авангард» — 5:2, ЦСКА — «Динамо» (М) — 6:3, «Лев» — «Витязь» — 4:1, «Динамо» (Р) — «Ак барс» — 1:3, «Слован» — «Торпедо» — 0:3.

* * *

Південна Корея перенесе місце проведення чемпіонату світу 2014 року в першому дивізіоні (група A), де виступає збірна України, із Сеула в передмістя столиці — Коян, місто з населенням 970 тисяч. Тамтешня арена може вмістити 3400 глядачів.

Суперниками нашої команди на цьому турнірі, який пройде 20–26 квітня, будуть збірні Австрії, Словенії, Угорщини, Японії та Південної Кореї.

Баскетбол

Спаринги. ВЕФ (Рига) — «Одеса» — 84:73, «Дніпро» — «Шауляй» — 61:71.

Олімпізм

Національний олімпійський комітет України за результатами тендерів уклав низку угод на рекламні послуги вартістю 9,27 млн. грн. Про це пише сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Шахи

Матч за звання чемпіонки світу з шахів (Тайчжоу). П’ята партія. Хоу Іфань (Китай) — Анна Ушеніна (Україна) — 0,5:0,5.

Рахунок у матчі — 3,5:1,5.

Чемпіонка ще не виграла жодної партії. До загальної перемоги претендентці залишилося набрати два очки.