«Ярмарок марнославства» — не для Гвінет

12.09.2013
«Ярмарок марнославства» — не для Гвінет

Гвінет Пелтроу.

Відомий журнал про знаменитостей Vanity Fair (що в перекладі з англійської означає «Ярмарок марнославства») несподівано набув ворога в особі «оскароносиці» Гвінет Пелтроу. Як повідомляють західні таблоїди, зірка фільмів «Закоханий Шекспір» i «Залізна людина» не лише відмовилася від пропозиції знятися для обкладинки цього видання, а й звернулася до своїх друзів із закликом бойкотувати журнал.

«Vanity Fair грозиться зробити мене «обличчям» своєї наступної обкладинки. Якщо вас попросять про коментарі — будь ласка, не давайте їх. І взагалі, наполегливо рекомендую не контактувати з представниками цього видання». Листи з таким текстом Гвінет розіслала всім знайомим.

Різку антипатію до популярного видання пояснюють нібито вкрай негативним ставленням актриси до його політики. Стиль Vanity Fair — висвітлення об’єктивної інформації про знаменитостей, навіть якщо йдеться про якісь неприємні для героїв публікації речі. Серед нещодавніх скандальних матеріалів — стаття про те, як саєнтологічна секта підбирала дружин для свого палкого адепта Тома Круза. Окрім того, Пелтроу дуже не сподобалася стаття про її колишнього бойфренда Бреда Пітта з нагоди прем’єри зомбі–трилера «Війна світів Z», у якому він зіграв головну роль.