Собака–мандрівник

11.09.2013
Собака–мандрівник

Камілло у подарованому шанувальником жилеті.

Безпородний пес на кличку Камілло, що живе в італійському курортному місті Сан–Ремо, прославився на всю країну. Річ у тім, що він регулярно подорожує по місту на автобусі. Сам.

Як повідомляє сайт «Смак подорожника», щодня 12–річний Камілло приходить на одну й ту саму автобусну зупинку на лінії Сан–Ремо—Вентимілья, застрибує в перший автобус і вирушає досліджувати нові для себе місця лігурійської Рів’єри–ді–Поненте. Додому дворняга повертається на своїх чотирьох, хоч би як далеко заїхав.

Господиня собаки–мандрівника, синьйора Ліна ді Санремо, тримає крамницю традиційних продуктів і місцевих товарів. Свободу Камілло вона не обмежує, але все ж трохи хвилюється за свого улюбленця. Тому вирішила причепити йому на нашийник спеціальну мініатюрну відеокамеру для собак, яку замовила з цією метою у США. Тепер власниця знає, де Камілло буває і що робить.

З’ясувалося, що пес буває в різних районах, досліджує місто та його околиці, як справжній турист. Місцеві мешканці здалеку впізнають маленького допитливого собачку, який уже став місцевим талісманом. У Камілло є власна сторінка в мережі «Фейсбук» і навіть цілий «фан–клуб»... у Швеції. Створив його партнер Ліни ді Санремо, який подарував песикові на Різдво світловідбивний жилет, аби тварину було видно, коли вона перебігає дорогу.