Дурилка картонна на колесах

06.09.2013

Коли в тебе вкрали велосипед — це, звісно, дуже неприємно. А що робити, коли ти виявив свій — вкрадений! — ровер на іншому кінці міста? Двоє канадців вирішили вчинити оригінально і провчили крадія.

Сталося це в місті Торонто. Транспортний засіб на стоянці виявив механік, який не раз лагодив цей велосипед свого друга. Майстер повідомив про знахідку власникові «байка», і вони разом провели операцію з повернення транспорту. Використавши робочі інструменти, приятелі розрізали замок, а замість «експропрійованого» велосипеда припнули до стінки… його зображення, вирізане на картоні, із глузливим написом.

«Дорогий велосипедний злодію! Ти негідник! Ти взяв мій велосипед на початку цього тижня, але забув сказати мені, де припаркував його», — такими словами починається петиція на картонці, про яку повідомляє газета «Дейлі мейл».

Відповідаючи на запитання, чи не вкрали вони свою пропажу в іншого велосипедиста, який купив його і не підозрював про «нечисте» похо­дження, приятелі відповіли, що «із задоволенням попрацювали б із покупцем, якщо він взагалі існує, аби відшукати й заарештувати злодія».