«Ягідка» та її пагін

04.09.2013
«Ягідка» та її пагін

Шер на обкладинці нового диска.

Стару приказку про «в 45 баба ягідка» варто модифікувати у відповідності до віяння часу. Нещодавно Всесвітня організація охорони здоров’я оновила вікову класифікацію, тож тепер «офіційна» молодість триває від 25 до 44 років. У часи, коли вигадали приказку про «ягідку», 40 років вважалися ледве не старістю. Тепер же й у 60–річному віці жінки залишаються сексуальними, бажаними і вродливими. Яскравий тому доказ — 67–річна Шер.

Зірка вірменського походження завжди мала значно молодший вигляд, ніж належало за паспортом, але з віком Шер, таке враження, лише молодшає. Днями вийшов її перший за 12 років новий альбом — Closer to the Truth, для обкладинки якого співачка знялася напівоголеною. І вразила весь світ своїм розкішним виглядом! До всього, Шер укотре перефарбувалася в білявку.

У новий альбом увійде 11 композицій. Буде й версія «делюкс» із 17 піснями. Презентація платівки відбудеться 24 вересня.

Якщо з кар’єрою у Шер усе чудово, то в особистому житті наразі не так райдужно. Співачка вкотре посварилася з дочкою, яка свого часу зробила операцію зі зміни статі й стала чоловіком на ім’я Чез Боно. Чеза обурив коментар матері, яка в одному з інтерв’ю заявила: «Досі не можу змиритися з тим, що зробила з собою моя маленька дівчинка». Транссексуал заявив, що оголошує матері бойкот. Але його можна зрозуміти, адже в Чеза зараз нелегкі часи: нещодавно його кинула подружка. До того ж нащадок Шер через гормональні проблеми стрімко набирає вагу, і лікарі побоюються, що в нього можуть виникнути серйозні проблеми з серцем.