Сторожові ікла

06.08.2013

Неймовірна трагедія шокувала жителів Маньківки. Там вівчарка та ротвейлер на смерть загризли п’ятирічного хлопчика. Малюк зі своїм товаришем, старшим за нього на чотири роки, пішли гратися на сусідню приватну територію, перебравшись туди через тин. «Діти не звернули уваги на попереджувальний напис на металевій сітці — «Обережно, собаки!», а коли перелізли через огорожу, два розлючені сторожові пси атакували їх», — розповідають «УМ» у прес–службі ДСНС у Черкаській області.

Рятувальники кажуть, що старшому хлопчику вдалося уникнути собачих зубів, бо він вчасно переліз назад через тин. А менший не ­встиг. Собаки збили його з ніг.

Батьки хлопчика почули несамовитий крик дитини й миттю примчали на допомогу та вирвали його в оскаженілих чотирилапих. Як розповів травматолог Маньківської районної лікарні Володимир Козанчук, коли хлопчика привезли до лікарні, його голова, шия, плечі, спина  були у суцільних рваних ранах. Лікарі півгодини проводили реанімацію, але повернути дитину до життя так і не змогли. А шокований батько молив їх урятувати сина... Господар собак, який теж прибіг на місце трагедії, одразу застрелив псiв.