Браслети для ректора

Браслети для ректора

Днями ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника виписали з райлікарні в Бучі додому. Як стало відомо ЗМІ, вже завтра — 7 серпня, одіозний «регіонал» примірятиме спеціальні браслети (електронний засіб контролю), які фіксуватимуть його місцезнаходження щомиті. Такими є умови перебування підозрюваного під домашнім арештом, згідно з нормами нового КПК.

Попереду — «Жигулі»

Попереду — «Жигулі»

Статистику щодо автомобільних крадіжок повідомило столичне УДАІ МВС. Згідно з даними Державтоінспекції, в Києві, де повно крутих іномарок, найулюбленішими автомобілями викрадачів є ті, що коштують дешевше. Адже такий автомобіль легше вкрасти, до того ж менше ризику потрапити під «гарячу руку» власників джипiв. Безперечним лідером за кількістю автокрадіжок є автомобілі російської марки «ВАЗ».

Прокурорів поменшає

Прокурорів поменшає

Реформування прокуратури, заплановане владою, передбачає повне скасування загального прокурорського нагляду, ліквідацію 122 прокуратур (переважно військових, екологічних й транспортних) і скорочення повноважень, що залишилися у прокуратур, повідомив у інтерв’ю «Коммєрсант–Україна» радник Президента Андрій Портнов, що курирує розробку закону «Про прокуратуру» на Банковій.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики