Народження нових героїв

Народження нових героїв

Нинішній розіграш Ліги чемпіонів особливий для українського футболу. Уперше за 20 років незалежності замість київського «Динамо» участь у головному клубному турнірі Європи братиме харківський «Металіст». На правах віце–чемпіонів країни підопічні Мирона Маркевича розпочнуть боротьбу з третьо­го кваліфікаційного раунду, тоді як незмінний переможець останніх чотирьох національних першостей «Шахтар» одразу стартуватиме з групового етапу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Наталя Довгодько: Носа я не задираю

Наталя Довгодько: Носа я не задираю

Тренер, який працює з великим колективом, завжди стоїть перед складним вибором оптимального складу на ключові змагання; саме на нього лягає весь тягар відповідальності за кінцевий результат. Досвідчений спеціаліст з академічного веслування Володимир Морозов, формуючи жіночу парну четвірку на Олімпіаду–2012, включив до остаточної заявки Наталю Довгодько. І не прогадав. Наймолодша із квартету веслувальниць каші не зіпсувала й разом iз Яною Дементьєвою, Настею Коженковою та Катериною Тарасенко піднялася на найвищу сходинку олімпійського п’єдесталу.

Щоправда, несподівану появу Довгодько в цьому квартеті дехто пов’язав із вагомим впливом її тата, який на той момент був віце–президентом профільної федерації. Хоча випадковим і незаслуженим її потрапляння в «основу» назвати аж ніяк не можна. Адже перед тим, як сісти в «четвірку», Наталя виграла чемпіонат України в «одиночці». Зрештою, з нею човен почав пливти ще швидше й у підсумку дівчата тріумфально виграли олімпійське «золото».

Нинішній сезон більш досвідчені партнерки Довгодько по екіпажу пропускають, відпочиваючи після важкого чотирирічного циклу. А 22–річна повна сил Наталка знову повернулася в «одиночку» й нещодавно підтвердила свій клас, здобувши золоту медаль на казанській Універсіаді.

Всі статті рубрики