Гола й багата

25.07.2013
Гола й багата

Остаточно оклигавши після кількамісячного творчого простою, пов’язаного з хворобою суглобів, Леді Гага стрімко повертається в лави головних ньюзмейкерів шоу–бізнесу. Готуючись до випуску свого нового альбому «Артпоп», співачка знялася у надзвичайно відвертій фотосесії для журналу V. На знімках повністю оголена Стефані Джерманотта (справжнє ім’я Леді Гаги), без макіяжу й із розпущеним волоссям, широко розставляє ноги. Щоправда, «цнотливо» прикриваючи певні місця руками.

Після цього інформаційним приводом став похід зірки до майстра з пірсингу, який вставив їй кільце в ніс і одразу ж гордо повідомив про цей факт у своєму «Твіттері».

Підтримувати градус зацікавленості своєю особою — неодмінна, хоча й не головна складова популярності Леді Гаги. І ці зусилля дають свої плоди: згідно з оприлюдненим днями рейтингом журналу «Форбс», Стефані з величезним відривом лідирує у списку найбільш високооплачуваних знаменитостей віком до 30 років. За минулий рік 27–річна співачка заробила понад 80 мільйонів доларів. І це попри те, що через проблеми з суглобами була змушена перервати концертний тур Born This Way Ball.

Джастін Бібер, який посів другу сходинку, відстав від лідера аж на 20 із гаком мільйонів, поповнивши свої статки на 58 «лимонів».

На третій позиції розташувалася кантрі–виконавиця й актриса Тейлор Свіфт, яка з 55 мільйонами буквально дихає Біберові в спину.

Також до переліку найдорожчої зіркової молоді минулого року ввійшли ді–джей, продюсер і композитор Кельвін Харріс із 46–мільйонним доходом, барбадоська поп–діва Ріанна (43 мільйони), співачка Кеті Перрі (39 мільйонів), свіжоспечена «оскароносиця» Дженніфер Лоуренс (26), голосиста британка Адель (25) та зірки вампірської «Сутінкової саги» Крістен Стюарт і Тейлор Лотнер, які заробили по 22 мільйони кожен.