Закохані друзі

09.07.2013
Закохані друзі

Після зради коханого чоловіка, баскетболіста Тоні Паркера, зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія «дмухала на воду» і боялася довіряти чоловікам. Не дивно, що нові стосунки не складалися. Проте нещодавно американські таблоїди зауважили, що 38–річна кінозірка знову сяє щастям. І, як з’ясувалося, не дарма. Днями Єва підтвердила, що знову закохана і, головне, взаємно. Її обранець — 34–річний бізнесмен і філантроп Ернесто Аргуельйо. «Наші стосунки дуже незвичні, адже починали ми їх як друзі», — цитує Лонгорію сайт журналу «Піпл». До слова, психологи наголошують, що саме пари, чиї стосунки були засновані на дружбі, часто виявляються найміцнішими. До того ж Єву з Ернесто об’єднують спільні інтереси: для обох рідною є іспанська мова, обоє католики й активно займаються благодійністю. Нещодавно вони відвідали збудовані Аргуельйо школи й будинки для бідних у його рідному Гондурасі.

Познайомилися закохані на зйомках реаліті–шоу «Готові до кохання» (Ready For Love), одним з учасників якого був Ернесто. У програмі беруть участь троє парубків та троє дівчат, які шукають любов. Аргуельйо обрав Шенді Фіннессі — міс США та першу віце–міс Всесвіт 2004 року. Проте стосунки не склалися. Натомість дружба з продюсером шоу Євою Лонгорією завершилася романом.

Як зізнається Єва, можливо, вони з Ернесто й не наважилися б перейти «на новий рівень», якби не преса, що активно їх «женила». «Після того, як журналісти почали писати про наші нібито романтичні стосунки, ми несподівано й справді поглянули одне на одного новими очима. Тож треба подякувати таблоїдам за наше щастя!» — сміється актриса.