НОВИНИ ПЛЮС

04.07.2013

П’ятеро людей загинули в ДТП

Управління МВС у Хмельницькій області відкрило кримінальне провадження за фактом дорожньо–транспортної пригоди, що сталася на автодорозі Житомир — Чернівці поблизу села Красносілка і в якій загинули п’ятеро осіб. Автомобіль ВАЗ–2101 здійснив зіткнення з вантажівкою ЗІЛ. Унаслідок цього загинув 24–річний водій легковика і чотири пасажирки.

Донька Гурвіца збила дружину дипломата?

За повідомленням автомобільного сайту «Перша передача», резонансне ДТП сталося вдень у центрі столиці. Свідки розповідають, що джип «Хаммер» рухався по вулиці Тарасівській і повертав на Саксаганського, як раптом на зебрі збив маму з двома дітьми. Незважаючи на екстрене гальмування, важка машина вдарила пішоходів, відкинувши їх на кілька метрів.

Жінку з переломом руки, закритою травмою голови та забоями, а також дітей 2006 і 2009 років народження відразу госпіталізували. Згодом з’явилася інформація, що постраждалі виявилися сім’єю американського дипломата. Журналісти також з’ясували, що водій злощасної автівки проживає в Одесі, а машина, ймовірно, належить доньці екс–мера Одеси Едуарда Гурвіца. Правоохоронці розпочали розслідування.

За смерть туберкульозника порушили справу

Через смерть хворого, який декілька днів пролежав на території Кіровоградського обласного протитуберкульозного диспансеру і якого буцімто не помітили місцеві лікарі, прокуратура відкрила кримінальне провадження за «фактом ненадання медичної допомоги немічному хворому Олександру Сиротюку».