Заручини без наречених

03.07.2013
Заручини без наречених

Американська поп–зірка Ніколь Шерзінгер і британський гонщик «Формули–1» Льюїс Хемілтон — одна з найкрасивіших зіркових пар. Хемілтон — мулат, у Шерзінгер друге ім’я — Прасков’я, її батько — філліпінець, а мати — наполовину росіянка, наполовину гавайка. Разом Льюїс і Ніколь уже п’ять років, і днями натякнули на те, що ось–ось оголосять про заручини. Так принаймні зрозуміла слова Хемілтона британська газета «Сан». На запитання, коли ж весілля, 28–річний спортсмен відповів: «Сподіваюся, в найближчому майбутньому».

Але скидається на те, що журналісти все ж зрозуміли Льюїса неправильно. Адже буквально через день у цій самій газеті з’явилося повідомлення про те, що Шерзінгер і Хемілтон… розійшлися. Мовляв, не витримали їхні стосунки надто щільних робочих графіків — закохані надто рідко бачилися й мало часу проводили разом. При цьому Ніколь, за інформацією з «обізнаних джерел», розлучатися не хотіла і тепер «убита горем». До слова, найбільш саркастичні оглядачі світської хроніки вже не раз натякали на те, що в цій парі «вона кохає, а він дозволяє себе кохати».

Утім чутки чутками, а ні Хемілтон, ні Шерзінгер досі про розрив офіційно не повідомляли. Зрештою, вони розходилися вже двічі — у 2010 і 2011 роках, але потім знову поновлювали стосунки. І якось не хочеться вірити в те, що Льюїс зробив своїй красуні–подрузі такий прикрий «подарунок» до дня народження — 29 червня солістка гурту «Пуссікет доллз» відзначила 35–річчя. Щоправда, про те, чи виділив він хоч кілька годин зі свого напруженого графіка, аби відсвяткувати цю подію разом із подругою, жоден таблоїд поки що не дізнався.