ЦИТАТИ ТИЖНЯ

14.06.2013

Віктор Янукович,
Президент України
— зі своїм глибокодумним «проффесорським» висновком у щорічному посланні до парламенту:

— Не все вимірюється рівнем матеріального споживання. Життя має й інші аксіологічні грані. Формування світоглядно–ціннісної парадигми гуманітарного розвитку зачіпає глибини людської психології…

(«Фейсбук»)

 

Леонід Кучма
екс–Президент України
— про вибір Януковича між ЄС і Митним союзом:

— Давайте, щоб політика не бігла попереду паровоза економіки... Без ультиматумів політика має бути, і з Євросоюзом те ж саме. Найважча проблема сьогодні у влади і у Президента — треба ухвалювати стратегічне рішення, тому що між молотом і ковадлом не можна далі жити, кудись потрібно притулитися, до якогось берега.

(УНІАН)

 

Олег Царьов,
заступник голови фракції «Регіонів» у ВР
— про свою схильність до кулачних боїв «під куполом»:

— Я не проявляв свою силу тоді, коли люди мені не могли дати здачу. Я займався самбо і добре уявляю, що дуже легко випадково вбити людину. Тому я завжди дуже ретельно контролюю, щоб у жодному разі не стукнути сильніше, ніж потрібно… А взагалі, я вважаю, що бувають ситуації, коли чоловік, ким би він не був, хоч академіком, хоч професором, якщо війна — він повинен брати зброю і воювати.

(«Українська правда»)

 

Олександр Бригинець,
нардеп від «Батьківщини»
— про неприїзд в Україну керівника з ЄС:

— Прем’єр–міністр Литви Альгірдас Буткявічюс, який повинен був прибути в Україну, передумав… Як гадаєте, він втомився від перельотів? У нього інші справи? Дружина не пустила? Чи усе ж це реакція на дії нашої влади?

(«Фейсбук»)

 

Віталій Портніков,
журналіст каналу ТВі
— на захист Арсенія Яценюка від нападок:

— У нас склалася вже ціла конгрегація журналістів, які претендують на роль національної совісті й поливають помиями опозиціонерів у перервах між протестами проти дій влади. Те, що разом з опозицією потонуть усі: і виборці, що залишаться вдома, і громадські активісти, які вернуть від політиків чутливі носи, і найчесніші журналісти, — нікому навіть і на думку не спадає. З таким підходом до політики українці житимуть при Януковичі сто літ і ще три роки.

(Ipress.ua)