«Чорний» нотаріус

«Чорний» нотаріус

Прокуратура Запорізької області відкрила кримінальне провадження проти нотаріуса, який позбавив сиріт заповіданої їм квартири та землі. Як повідомляє прес–служба облпрокуратури, злочин було скоєно стосовно двох дітей–сиріт — уродженців села Гнаровське Вільнянського району.

Ой у полі мак червоний

Ой у полі мак червоний

В Україні розпочато оперативно–профілактичні заходи під умовною назвою «Мак». Як повідомили «УМ» у департаменті зв’язків із громадськістю МВС, та­кі операції працівники відділів боротьби з незаконним обігом наркотиків проводять щорічно. Цього року операція «Мак» триватиме до 20 вересня.

Студентство поки що не «світить»

Студентство поки що не «світить»

Працівники лінійного управління охорони столичного метрополітену по гарячих слідах затримали приїжджого молодика, який на пероні станції метро «Політехнічний інститут» пограбував жінку. Сталося це вранці, у час пік, коли пасажири метро поспішали у своїх справах. Коли з вагона почали виходити пасажири, увагу грабіжника привернула жінка, на шиї якої висів золотий ланцюжок iз підвіскою. Юнак миттю зірвав дорогу прикрасу з шиї пасажирки і заскочив у вагон. Потерпіла ж залишилася на пероні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики