У боротьбі за Арійську Націю

06.06.2013

40–річний американець Хіт Кемпбелл, який назвав своїх дітей нацистськими іменами, цього тижня прийшов у суд в гітлерівському мундирі. Як повідомляє канал Ен–Бі–Сі, чоловік вимагає права бачитися зі своїм півторарічним сином Гайнріхом Хонсом Кемпбеллом, права контактів з яким соціальні служби позбавили Хіта через застосування ним насилля у родині. Батько також заявляє, що вже приблизно два роки не бачив і своїх старших дітей — семирічного сина Адольфа Гітлера Кемпбелла, шестирічну доньку Джойс Лінн Еріан Нейшн (Арійська Нація) Кемпбелл та п’ятирічну Гонцлінн Гімлер Джинні Кемпбелл. «Я люблю своїх дітей і прагну бути їм батьком», — заявив Хіт на судовому засіданні.

У храм Феміди міста Флемінгтон, штат Нью–Джерсі, розлучений радикал прийшов разом зі своєю новою подружкою Бетані Уайт, також вбраною у парадний нацистський «прикид». Дівчина є активісткою організації Кемпбелла, що має назву «Гітлерівський порядок». До суду їх супроводжували «однопартійці» зі свастиками на рукавах.

Подружня пара Кемпбеллів «прославилася» на весь світ 2008 року, коли кондитерський магазин відмовився написати кремом на торті ім’я «Адольф Гітлер» на день народження старшого сина. Невдовзі після цього інциденту влада почала розслідування і відібрала в подружжя батьківські права. Всіх трьох діток всиновили інші родини, змінивши їхні імена.

Що ж до свого ультраправого іміджу, зокрема на суді, Хіт Кемпбелл каже: «Якщо суддя — хороший, то він буде дивитися всередину, а не на зовнішність». А, до речі, на шиї в Хіта витатуювана величезна свастика.