13 — щасливе число

16.05.2013
13 — щасливе число

Бути дружиною спадкоємця престолу — місія почесна й непроста. Герцогиня Кембриджська Кетрін переконалася в ­цьому на власному досвіді. Відтоді як жінка британського принца Вільяма завагітніла, увага преси й підданих до неї не згасає ні на мить.

Яких тільки здогадів не висловлювали таблоїди щодо того, кого саме носить під серцем Кетрін і коли дитина високопоставленого подружжя з’явиться на світ. Але віднедавна припущення не потрібні. Спершу брат Вільяма, принц Гаррі, вибовкав, що у нього народиться племінник. А тепер нібито вже відома й дата народження первістка Кетрін і Вільяма. Як повідомляють британські ЗМІ, хлопчик має побачити світ 13 липня.

Звісно, така точність дещо дивує. Але, можливо, дату обрано не випадково — з 11 по 14 липня в Садах Букінгемського палацу відбуватиметься фестиваль з нагоди 60–річчя коронації прабабці майбутнього немовляти, королеви Британії Єлизавети ІІ.

До слова, раніше букмекери приймали ставки на те, народиться маля ближче до 1 липня — дня народження принцеси Діани — чи 17 липня, коли народилася нинішня дружина принца Чарльза Камілла.

А поки Кетрін чекає первістка, не менш активно, ніж її стан, піддані обговорюють її зовнішність. Струнка й гарненька герцогиня стала зразком для юних британок, які мріють про таку фігуру, як у Кетрін, таку усмішку й таке волосся. За результатами опитування мережі салонів Toni & Guy, зачіска, як у дружини спадкоємця престолу, — одне з найпопулярніших побажань клієнток перукарів. Щоправда, попри бездоганну укладку, Кетрін посіла лише четверте місце за цим показником. Перші три посідають співачка Шеріл Коул, телеведуча Холлі Уїллобі та модель і актриса Келлі Брук.