Без тортур і політики

Без тортур і політики

Великдень Юлія Тимошенко вже традиційно зустріла за ґратами, помахавши рукою своїм прихильникам з вікна лiкарнi «Укрзалiзницi» в Харковi. Щоправда, цього року для засудженого екс–Прем’єра зробили виняток: у переддень Великодня пенітенціарії дозволили відвідати Юлію Володимирівну її духівнику, настоятелю Свято–Володимирського кафедрального собору в Києвi протоієрею Борису Табачеку.

Чому гальмує потяг на Європу

Чому гальмує потяг на Європу

На популярному польському інформаційному ресурсі Newsweek.pl опубліковані матеріали, в яких висловлюється стурбованість процесом євроінтеграції України. У публікаціях наголошується, що Україна ніколи не була такою близькою до мрії — підписання в листопаді цього року на Вільнюському саміті договору про асоціацію. Але існує низка об’єктивних і суто суб’єктивних причин можливого зриву підписання цього документа.

Родинні «валізи»

Родинні «валізи»

За святами мало хто помітив низку рішень Кабінету Міністрів щодо НАК «Нафтогаз України». Що й не дивно, адже ці ухвали було затверджено на засіданні в понеділок — коли порядок денний Кабміну є фактично засекреченим для широкої громадськості і, як пише сайт «Економічна правда», уряд збирається в скороченому складі (зазвичай це Прем’єр Микола Азаров і міністри від «Сім’ї» на чолі із Сергієм Арбузовим, а інших чиновників запрошують «принагідно»). Отже, було прийнято Прогнозний баланс надходження й розподілу газу на 2013 рік. Маємо скорочення споживання газу — з 63,3 млрд. до 60,06 млрд. кубометрів — і деякі зміни часток серед імпортерів та експортерів. Хто за цим стоїть — можна здогадуватися з інших понеділкових рішень.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики