Нервово, але вгору

Нервово, але вгору

Перемога над збірною Швеції впритул наблизила наших тенісистів до Світової групи Кубка Девіса. Здолавши скандинавів, українці на чолі з Олександром Долгополовим пробилися до раунду «плей–оф», успіх у якому й виведе «синьо–жовтих» до елітного дивізіону.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На рівні чемпіонів

На рівні чемпіонів

На «срібній» позиції київські динамівці протрималися лише тиждень. Щільність команд, які борються за друге «лігочемпіонське» місце, така, що будь–яка втрата очок конкурентами призводить до турнірних ротацій. Аби залишитися на другій сходинці, «біло–сині» в неділю мали вигравати у лідера чемпіонату. Проте використати свій шанс підопічні Олега Блохіна не змогли, попри шалену підтримку переповненого НСК «Олімпійський».

У грі з обопільними нагодами на успіх вирішальним стала вища технічна майстерність гравців «Шахтаря». Тоді як динамівський форвард Браун Ідейє змарнував два розкішні голеві моменти, за «гірників» переможним ударом у потрібний момент відзначився кращий бомбардир цього чемпіонату Генріх Мхітарян, який завершив стрімку контратаку. Завдяки черговому точному «пострілу» вірменин став восьмим футболістом, якому за один сезон у ЧУ вдалося забити 20 голів. А от головний голеадор «Динамо», нігерієць Ідейє, востаннє забивав ще в минулому році.

Всі статті рубрики