Антон і Джері

04.04.2013
Антон і Джері

Колишня «спайс гьорл», а нині успішна сольна співачка Джері Холлівел має, здавалося б, усе, що потрібно для щастя, — славу, успіх, здоров’я, гроші й чудову донечку, якій невдовзі виповниться сім. Але однієї речі, надзвичайно важливої для жінки, їй усе–таки бракує. Віднедавна 40–річна Джері знову самотня. Як повідомляє сайт People, екс–«перчинка» розійшлася зі своїм бойфрендом, російським підприємцем Антоном Кацубовським.

Щоправда, зустрічалися вони тільки чотири місяці, але роман був бурхливим. З Антоном співачку по­знайомили друзі, і 38–річний росіянин сподобався Джері з першого погляду. «Це справжній джентльмен, якого я так довго чекала!» — передають слова зірки її близькі друзі.

Щодо Кацубовського, то він на руду кралю запав давно й шукав можливості зустрітися з нею особисто.

Тож парочка майже одразу впала одне одному в обійми: папараці тільки й встигали «ловити» закоханих то в Римі, куди вони приїздили на романтичний уїк–енд, то в Лондоні, де цілувалися в машині, то на березі океану в Лос–Анджелесі.

Але, виходить, не склалося. Чому співачка й бізнесмен побили глеки, точно ніхто не знає, але Холлівел нібито заявила, що Антон її більше не цікавить. Мовляв, «не дотягнув» до її надто високих вимог.

Тепер Джері планує зосередитися на кар’єрі й материн­стві і найближчим часом заводити нові романтичні стосун­ки не збирається. Прихильники її творчості цьому навіть раді, адже після розриву «Сексі Спайс» з головою поринула в роботу і вже записала нову пісню.