Забути і пробачити

15.02.2013
Забути і пробачити

У тезу про те, що «б’є — значить любить», і досі вірить чимало жінок. Барбадоська поп–діва Ріанна до таких, здавалося, не належала. Бо коли тодішній хлопець, репер Кріс Браун, добряче приклав до неї руку, співачка не змовчала, а звернулася в поліцію. І зі скандалом розійшлася із забіякою, який, за її словами, не лише наставив їй синців, а й ледве не придушив.

Тоді, чотири роки тому, через «ліхтар» під оком та інші сліди Крісової «любові» Ріанна не змогла прийти на церемонію вручення премії «Греммі». Зате на нинішню, яка відбулася днями в Лос–Анджелесі, прийшла. І не сама... а з Крісом Брауном. Більше того, зірка аж сяяла від щастя, тулячись до коханого (а дивлячись на них двох, у почуттях Ріанни сумнівів не виникає). А ще недавно переконувала, що, хоч і пробачила екс–бойфренда, але надалі «нічого, крім дружби» між ними бути не може.

Але й це ще не все. Як запевняють журналісти американських таблоїдів, співачка й репер заручилися. Сама зірка, втім, цю інформацію не підтверджує й у відповідь на запитання лише загадково усміхається. Так чи інакше, учорашній День закоханих Рі з Крісом нібито святкували разом.

20 лютого Ріанні виповниться 25 років, і її прихильники на присвячених співачці інтернет–форумах збирають подарунки своїй улюблениці. Багато хто на повному серйозі пропонує подарувати боксерські рукавиці й грушу, щоб перед заміжжям дівчина потренувалася давати здачі.