Собачий мільйон

13.02.2013

Одразу 34 осіб зі штату Айдахо ощасливив... песик, який випадково зачинився зсередини в автомобілі свого господаря. Приїхавши на автозаправну станцію, Стів Х’юз — власник собачки на ім’я Стелла — та його дівчина вийшли з машини, щоб випити кави. А коли повернулися, виявилося, що Стелла якимось чином натиснула на кнопку блокування дверей, і авто не відчиняється. Майже 45 хвилин Стів різними командами «умовляв» собаку розблокувати замок. А подругу попросив тим часом придбати на автозаправці білет лотереї «Пауерболл», у яку регулярно грає щотижня. Цього дня він збирався поставити ставку в іншій точці продажу лотереї, але якщо вже довелося застрягнути саме тут...

Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», білет зірвав куш на 1 мільйон доларів. І все завдяки Стеллі (яка, зрештою, двері таки відчинила!). За те, що фактично «змусила» господаря придбати щасливий білет, собака отримала смачне пригощення.

А Стівові насправді дістався не мільйон, а лише близько 20 тисяч доларів. Адже в лотерею він завжди грає разом зі своїми 33 товаришами, тож і виграш, якій після сплати податків «схуд» на кількасот тисяч, поділили на всіх.