Самотня Гретель

13.02.2013
Самотня Гретель

Британка Джемма Артертон, яка прославилася після ролі «поганої дівчини Бонда» у фільмі «Квант милосердя», насправді добра актриса. Попри те, що на душі в неї зараз дуже кепсько, на людях Джемма залишається усміхненою і нібито щасливою. От тільки чоловіка, менеджера з продажу однієї з модних британських марок Стефано Кателлі, поруч немає. Виявляється, подружжя вже кілька місяців не живе разом і офіційно розлучається.

Досі Джеммі, відомій також за роллю Гретель у «Мисливцях на відьом», удавалося приховувати цей факт від преси. Але після того як днями вона з’явилася на тусовці після вручення нагород БАФТА попідруч із красенем Маттіасом Шонартсом, без пояснень уже було не обійтися. І Джемма визнала: їхній зі Стефаном шлюб виявився невдалим. Тож іще трохи, і його буде розірвано. Через це кінозірка навіть не піде на Лондонський тиждень моди, який вони планували відвідати разом із чоловіком.

Попри вродливу зовнішність, 27–річній актрисі не щастить у коханні. Вона кілька місяців зустрічалася з дублером Деніела Крейга у «Кванті милосердя», потім — із тренером, який навчав її їздити верхи перед зйомками «Принца Персії». Але всі ці романи тривали недовго, аж доки у червні 2010–го Артертон вийшла за 40–річного Кателлі. Було красиве весілля в іспанській Андалусії, щирі подружні клятви...

Звісно, довідавшись про такі зміни в особистому житті актриси, журналісти одразу «засватали» її за Шонартса. Проте джерела в оточенні Артертон запевнили британський таблоїд «Дейлі мейл», що принаймні наразі між нею й Маттіасом романтичних стосунків немає. «Їм добре разом, але вони просто друзі», — кажуть «знаючі люди».

35–річному бельгійському акторові Шонартсу експерти пророкують велике майбутнє в Голлівуді. Хоча поки що він з’являвся переважно в не відомих широкому загалу (але високо оцінених критиками) бельгійських фільмах. На «фабриці мрій» його помітили після головної ролі у стрічці «Бичара», яка торік була номінована на «Оскар» у категорії іншомовних фільмів.