Подайте на москітну сітку!

22.01.2013
Подайте на москітну сітку!

Шакіра з нареченим роздяглися, щоб допомогти іншим.

Співачка Шакіра, яка ось–ось стане матір’ю, зважилася на відверту фотосесію разом зі своїм нареченим Жераром Піке. Показати свій чималенький живіт Шакіра вирішила заради доброї справи — збору грошей для знедолених. Як повідомляє «Таблоїд», співачка є послом ЮНІСЕФ iз 2003 року, тож навіть свій теперішній стан використовує на благо інших людей.

Кожен, хто зайде на спеціально створений сайт, може пожертвувати на благі справи невелику суму. Це може бути і 5 доларів, і 110. Причому благодійник одразу ж дізнається, на що саме будуть витрачені його гроші. Так, у мінімальну суму доброчинцям обійдеться покупка москітної сітки для захисту дитини від малярії — у країнах Африки ця хвороба й сьогодні дуже поширена. Найдорожче коштує спеціальна паста на основі арахісу, що допомагає врятувати дитину, яка страждає від голодного виснаження. А напівоголені фото пари якраз і мають привабити на сайт якомога більше відвідувачів.

«В ім’я нашого первістка ми сподіваємося, що інші, менш щасливі, діти світу зможуть отримати найнеобхідніше завдяки вашим подарункам і пожертвам. Спасибі, що ділите цей незабутній момент iз нами», — написала Шакіра, яка носить під серцем сина. Співачка додала, що всі батьки мріють бачити своїх дітей здоровими і щасливими. «Але не всі мають такі можливості. Але разом ми можемо це змінити», — переконана майбутня мама.