Через гори до зірок

Через гори до зірок

Вочевидь із неспокійним серцем готуватиметься до чемпіонату світу наша біатлонна збірна. І хоча чергову порцію позитиву подарувала команді Олена Підгрушна, здобувши на шостому етапі Кубка світу в гонці переслідування індивідуальне «срібло», перед головним стартом сезону тренерський штаб має купу невирішених питань.

Ураганна «Сирена»

Ураганна «Сирена»

Рухаючись назустріч вирішальному матчу відкритої першості Австралії 2013 року, чоловічий та жіночий тенісний бомонд уже дістався чвертьфінальної стадії, де в кожному матчі гратиме один із представників першої четвірки сіяних гравців. Наразі ж нікому не вдалося зупинити фаворитів турніру, де, нагадаємо, розігрують рекордний призовий фонд — 30 млн. австралійських доларів. Найближче до сенсації був швейцарець Станіслас Ваврінка, який більше п’яти годин опирався найсильнішому тенісисту планети Новаку Джоковичу. Однак серб, який у Мельбурні захищає виграний минулого року титул, у п’ятисетовому марафоні таки дотиснув 15–ту ракетку турніру — 1:6; 7:5, 6:4, 6:7 (5:7), 12:10. Цікаво, що поєдинок завершився близько другої години ночі за місцевим часом. Також бар’єр четвертого раунду здолали Роджер Федерер (2), Енді Маррей (3) та Давид Феррер. (4).

Рекордний доїзд

Рекордний доїзд

Вирушаючи на свій шостий в кар’єрі «Дакар», пілот української команди «Сікст Юкрейн» Вадим Нестерчук казав, що «доїжджати до фінішу він уже навчився, тепер боротиметься за високі місця». І хоча по завершеннi цьогорічного марафону, який фінішував минулої суботи в столиці Чилі Сантьяго, Нестерчук не досяг поставленої мети — «топ–10» в абсолютному заліку — проте значно перевершив здобутки минулих років. Здолавши більше восьми тисяч кілометрів, розділених на 14 етапів, екіпаж Нестерчука/Дем’яненка на «Міцубісі Л–200» у підсумковому протоколі посів 26–ту позицію. Нагадаємо, що кращим результатом на попередніх рейдах було 35–те місце в позаминулому році. Водночас у рейтингу Т1 прототипiв (а не заводських команд) Нестерчук таки посiв мiсце у першiй десятцi.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики