12.12.12 — не початок, а кінець?

04.12.2012

Українські астрологи застерігають відкривати перше засідання нової Верховної Ради, як наразі заплановано, — 12 грудня ХІІ місяця 2012 року о 10–й годині. На цей «день народження» VII скликання зірки заклали певну програму розвитку і вдачі нового парламенту. Але, кажуть, 12.12.12 несе послання завершення, а не початку нового циклу.

«12 грудня — це найгірший день у цьому місяці для будь–яких починань, — запевняє «УМ» професійний київський нумеролог Людмила Савіна. — Парламент і так обрали 28 жовтня у не дуже сприятливий день, — був Місяць без курсу, а тепер ще й відкрити хочуть на 29–й місячний день, — там Юпітер в Чорному Місяці (Ліліт), яка відповідає за зваблення й авантюру. Це день, коли ставиться крапка, а не розпочинаються нові справи».

«Виходячи із дати створення України як держави, відкриття Ради в такий день — дуже погана інвестиція. Такий парламент взагалі не буде працювати, я гадаю, його навіть можуть розпустити», — зауважує нумеролог. На думку пані Савіної, ідеально було б відкривати нову Раду взагалі вже у 2013 році.

«Число 12 несе в собі повноту — 12 місяців, 12 знаків Зодіаку. Якщо парламент сьо­мого скликання почне роботу саме в цей день, то матиме всі підстави проіснувати весь свій термін», — робить спершу оптимістичне припущення одеський астролог Влад Росс, ще не відкривши карту зоряного неба у своєму комп’ютері. Втім на замовлену «УМ» дату 12.12.12 зірки дають йому зовсім інше бачення. — 12 грудня — це день темного Місяця, Люцифера. За мі­сячним календарем це 29–й день, сатанинський, — коментує посадку небесних тіл Влад Росс. — Юпітер, який відповідає за законотворчість, з’єднається з Чорним Місяцем і задасть негативну програму, яка може сприяти ухваленню шкідливих для України законів. Положення Марса говорить про різнобій, тобто одна коаліція зможе плавно переходити в іншу, зрештою парламент узагалі може розвалитися».

Пан Росс шкодує, що Володимир Литвин, із яким він особисто знайомий, не звертається до астрологів. Бо «гіршого дня для відкриття сесії не вигадаєш». Астролог радить депутатам перенести дату відкриття з 12 на 21 грудня. Попри анонсований «кінець світу», очікується «найтихіший день на планеті, не буде ніяких катастроф, дуже благостний день і сприятливий для нововведень», — каже Влад Росс.

«12 грудня — день Гекати, остання фаза Місяця — повна відсутність її видимості, — коментує «УМ» містичний потенціал «красивої» дати харківський астролог Олена Максимова. — Цей показник свідчить як мінімум про те, що Верховна Рада працюватиме абсолютно без урахування реальних економічних потреб простого населення. Депутати не слухатимуть і не бачитимуть реальних обставин, і зрештою опиняться в ситуації, коли більшість їхніх рішень будуть скасовані. Тим паче що напередодні і повний місяць, і новий супроводжувалися затемненнями, — активізується вісь катастроф. Є великий ризик роботи вхолосту. Із лютого 2013 року вся депутатська робота буде спрямована на латання поточних дірок, які постійно диктуватиме економічна криза. На великі справи сил фактично не лишатиметься. В кінці зими — на початку весни є серйозні підозри на народні протести».

Для уникнення агресії цей астролог радить законодавцям утриматись від партійно–кланової боротьби і намагатися хоча б частково вирішити проблеми суспільства. Утім це зрозуміло і без звіздарів.