Різник для коміка

08.11.2012
Різник для коміка

Пейдж Бутчер.

Розлучившись сім років тому з матір’ю п’ятьох своїх дочок Ніколь Мітчелл, знаменитий голлівудський комік Едді Мерфі живе за принципом «що більше романів — то краще». Із ким тільки він не крутив любов! Більшість цих зв’язків були такими нетривалими, що пасії актора навіть в об’єктиви папараці не встигли потрапити. Хоча траплялися й серйозні стосунки, зокрема з колишньою учасницею гурту «Спайс гьорлз» Мелані Браун, яка подарувала Едді ще одну дочку. Щоправда, татусь відмовився її визнавати, тож матері довелося встановлювати його батьківство через суд.

У 2008 році Мерфі нібито знайшов нову «постійну» любов і навіть обмінявся шлюбними клятвами з продюсером Трейсі Едмондс. Це була «декоративна» церемонія на острові Бора–Бора, і згодом пара оголосила, що після тривалих роздумів та обговорень вирішила не узаконювати свій шлюб перед американською Фемідою — мовляв, «немає такої потреби». Едді явно не прагнув знову потрапляти у шлюбне ярмо, бо не був певен, що не зустріне нову «ту саму».

І таки ж зустрів. Як пишуть американські таблоїди, 51–річний актор не на жарт захопився молодшою за нього на 18 років австралійською моделлю Пейдж Бутчер (з англійської її прізвище перекладається як Різник). Він не лише водить пасію по ресторанах і клубах, обіймаючи за талію, а й фактично представив публіці, привівши у своє шоу Eddie Murphy: One Night Only на каналі Spike TV.

Пейдж із незвички зашарілася, адже раніше вона намагалася ретельно приховувати своє особисте життя від преси. Зате Едді аж сяяв від гордощів за те, що на нього звернула увагу така красуня. «Джерела з оточення» актора запевняють, що цього разу Мерфі справді закохався по вуха. Та чи надовго?