Зіркова близнючка для Саркозі

31.10.2012
Зіркова близнючка для Саркозі

У колишнього президента Франції Ніколя Саркозі скоро може з’явитися офіційна невістка — на цю роль претендує 26–річна актриса й модний дизайнер Мері–Кейт Олсен. Але роман у неї не з одним зі старших синів Саркозі від першого шлюбу — 27–річним П’єром або 25–річним Жаном, а з молодшим братом екс–глави держави по батькові. Із 42–річним банкіром Олів’є Саркозі Мері–Кейт зустрічається вже кілька місяців, та досі вони свої стосунки намагалися не афішувати. Проте від жовтої преси нічого не приховаєш. Тож після численних статей про їхні стосунки зірковій близнючці довелося–таки визнати, що в неї з фінансистом — любов. «Хоча я вважаю, що краще б усім зосередитися на своєму житті і не надто захоплюватися тим, що відбувається в житті інших», — зауважила Мері–Кейт в інтерв’ю журналу WSJ.

Як запевняють американські ЗМІ, світська левиця і банкір почали зустрічатися влітку. Познайомилися вони у Нью–Йорку, де переважно мешкає Олів’є. І дуже швидко з’їхалися: Саркозі купив для коханої апартаменти за 6,25 мільйона доларів. Мері–Кейт уже познайомила бойфренда з рідними (передусім із сестрою–близнючкою Ешлі), а він її — з дочкою від першого шлюбу, 20–річною Джулією. Дівчата нібито знайшли спільну мову, адже Джулія займається режисурою, і потенційна мачуха, яка фактично виросла в Голлівуді, має про що їй розповісти.

Нагадаємо, у творчому доробку Мері–Кейт — ролі у фільмах «Двоє: я і моя тінь», «Повний дім», «Миттєвості Нью–Йорка», де вона знімалася разом із сестрою, а також самостійна робота над проектом «Я звабила Енді Уорхола».